To je to što me zanima!

HTC razvija novu zvijezdu, ali '11' nećemo vidjeti u Barceloni

Iako HTC na Mobile World Congressu u Barceloni neće predstaviti HTC 11, tajvanska kompanija prikazat će svoje uređaje, među kojima je i U serija koja stiže u prodaju u ožujku
Vidi originalni članak

HTC je na predstavljanju U serije telefona sredinom siječnja najavio kako je to njihov prvi flagship za ovu godinu. Sljedeći bi trebao biti HTC 11, ali njega nećemo vidjeti na sajmu mobilnih tehnologija u Barceloni. To je za TBreak potvrdio Chialin Chang, HTC-ov šef pametnih telefona. 

Njihov U Ultra ima trenutno najbolji dostupan procesor, a kad stigne Snapdragon 835, imat će ga i oni među prvima, rekao je Chang. Prema glasinama, HTC 11 bi tako trebali vidjeti u travnju, a uz Snapdragon 835 imat će navodno 5,5-inčni ekran. Chang je također potvrdio i da od HTC-a u skorije vrijeme ne bi trebali očekivati pametan sat. 

No, to sve ne znači da HTC propušta sajam u Barceloni te će tamo predstaviti U seriju i ostale uređaje. Kako U Ultra i Play u prodaju stižu tek u ožujku, nakon MWC-a, ima i smisla ovaj razmak između njihovih top uređaja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • agentLG 06.02.2017.

    nije loš htc ali sad su napravili cirkus sa updateom na nougat ... što bi se reklo sami sebi utjerali ...

  • Gladius 03.02.2017.

    ja

  • Der Kommissar 02.02.2017.

    nikad više htc, nikadnikadnikadnikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare