To je to što me zanima!

Hvala čitateljima na vjernosti: 24sata.hr najčitaniji i u veljači!

Rezultati istraživanja gemiusAudience za veljaču pokazali su kako portal 24sata.hr posjećuje više od milijun čitatelja mjesečno - gotovo 47% internet korisnika RH
Vidi originalni članak

Više od 1,050.000 ljudi u Hrvatskoj proteklog je mjeseca čitalo 24sata.hr. Radi se o 46,57% internet korisnika u Hrvatskoj, čime je 24sata drugi mjesec zaredom zauzeo prvu poziciju po čitanosti među domaćim web stranicama. Drugo i treće mjesto ovaj mjesec zauzimaju index.hr i net.hr. 

Ovim putem želimo još jednom zahvaliti našim čitateljima, koji nam poklanjaju svoje povjerenje iz mjeseca u mjesec te zaželjeti dobrodošlicu novima, koji su prepoznali naš portal kao zanimljiv i informativan medij. Za svoje korisnike stalno pripremamo novitete i iznenađenja, poput nedavno predstavljene stranice 24junior koja već ima svoju publiku. Uskoro slijede novi projekti koji će se sigurno svidjeti mnogima.

I ostali portali u Styrijinoj digitalnoj grupaciji i u veljači su dokazali svoju dominaciju u pojedinim segmentima. Styria svojim web stranicama doseže do više od 1,5 milijuna odnosno 68,2% korisnika interneta u Hrvatskoj te drži lidersku poziciju kao digitalna grupacija. Naši portali poslovni.hr, budi.in i zdravakrava.hr su vodeći u svojim segmentima, dok vecernji.hr i gastro.hr nastavljaju uzlaznu putanju kroz kvalitetan sadržaj, dobro poznati brend i izgradnju baze vjernih čitatelja. 

Sve rezultate istraživanja možete pogledati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 90

  • SecretBelieve 20.03.2013.

    Pozdrav redakciji 24 sata i sta reci super ste......

  • 19.03.2013.

    Većinom se čita žutilo na ovome sajtu jer ste tu najbolji i nema vam premca.

  • Korisnik 5921822 19.03.2013.

    ćestitke,i iskrena sučut adminima štosu morali ćitat moje komentare,nadam se da nisu završili na kakovim preparatima za opuštanje,benzodiazepaminima i antidepresivima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare