To je to što me zanima!

Rasprodali preklopni Samsung u Hrvatskoj, a košta 15.500 kn

Samsung, Huawei, Motorola, Royole.. to su samo neke od kompanija koje su ove godine predstavile preklopne telefone s ekranima koji se savijaju, a Samsungov je u Hrvatskoj izazvao pravu pomamu
Vidi originalni članak

Nije prošlo ni tjedan dana otkako su otvorili prednarudžbe za preklopni Galaxy Fold, a iz Samsunga su danas objavili kako su u Hrvatskoj već rasprodali sve količine njihovog telefona koji košta čak 15.500 kuna. 

Zbog toga su, kažu u Samsungu, osigurali dodatne količine za nastavak prednarudžbi. Službena prodaja telefona u Hrvatskoj kreće 20. prosinca. Naime, telefon se već i ranije mogao kupiti. 

SKUPA INOVACIJA Samsungov preklopni telefon u Hrvatskoj će koštati 15.500 kn

Iako se radi o telefonu koji je predstavljen pa povučen zbog problema u proizvodnji preklopnog ekrana, da bi ga tek najesen ponovno pustili u prodaju, razumljiv je toliki interes. Radi se o inovativnom uređaju koji kod mnogih izaziva fascinaciju prvenstveno zbog 7,3-inčnog ekrana koji se otvara kad uski telefon rasklopite u tablet. Impresivna mu je i dvostruka baterija od 4380 mAh, a u sljedećim danima moći ćete pročitati i naš osvrt na ovaj uređaj.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • istjerivač nejebice 18.05.2020.

    i moj p 40 ima bateriju 4200 mah ..Samsungu iako bez googlea sakrijte se ..penetrirat ćemo vas !!!!!

  • momcinaa 17.04.2020.

    Skup

  • Franjo156 24.03.2020.

    Za te novce bi radije kupio Appleov proizvod nego androidsko smece koje vrijedi samo dvije godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare