To je to što me zanima!

Imate pitanja o koronavirusu? WhatsApp će vam odgovoriti

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u suradnji sa WhatsAppom te Facebookom pokreće servis za razmjenu poruka koji će služiti za direktno dobivanje informacija o koronavirusu COVID-19
Vidi originalni članak

Informacije o koronavirusu bit će na dohvat ruke svima - od predstavnika vlade pa sve do naših obitelji i prijatelja. Potencijalno dva bilijuna korisnika moći će odmah dobiti informacije koje žele znati o pandemiji koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od simptoma do načina zaraze, mnoge odgovore moći ćete dobiti na servisu za razmjenu poruka nastalog u suradnji WhatsAppa, Facebooka i Svjetske zdravstvene organizacije. Također, moći će se saznati i posljednje informacije o stanju u svijetu te odluke određenih vlada o postupcima u zemlji kako bi zaštitili svoje državljane.

Servisu se može pristupiti preko LINKA koji vodi na WhatsApp uz poruku koju je potrebno poslati za početak rasprave. Kada pošaljete jednostavno 'hi' otvorit će vam se nekoliko mogućnosti koje će vam pomoći u postavljanju pitanja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blablabla543 21.03.2020.

    Nisam znao da Whatsapp ima skoro 300 puta vise korisnika nego je ljudi na zemlji... 2 bilijuna = 2 000 milijardi... kad vec prevodite clanke prevedite kako treba, two billion na engleskom je ekvivalent dvije milijarde kod nas, a nas bilijun ekvivalent njihovom trillion...

  • kele2 21.03.2020.

    Nemoj te Ništ gledati ni preuzimati to vam je sve puno Virusa i hakera

  • rajdaš 21.03.2020.

    pa šta će nam to kad imamo 24sata, “najvrhunskiji” izvor dezinform... pardon informacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare