To je to što me zanima!

Impresivni HoloLens u prodaji početkom 2016. za 20.000 kn

Oculus Rift, PlayStation VR, HTC Vive, a sada i HoloLens pokazuju da je era virtualne stvarnosti već ovdje. Microsoft je predstavio svoj novi impresivni uređaj
Vidi originalni članak

Microsoft je u siječnju predstavio HoloLens, impresivni uređaj virtualne stvarnosti. HoloLens izgleda puno elegantnije od Oculus Rifta, no sada su iz Microsofta najavili da će mu i cijena biti jednako 'impresivna'...

HoloLens bi trebao doći na tržište u prvoj polovici 2016. godine, a cijena će mu biti vrtoglavih 3.000 dolara , nešto više nego što se očekivalo.

Microsoft je počeo primati narudžbe potencijalnih kupaca, a mali dio onoga što možemo očekivati od HoloLensa predstavili su u prezentaciji Project X-Ray u kojoj korisnici holografskom rukom pucaju na robote.

HoloLens uređaj je potpuno bežičan i radi uz pomoć operativnog sustava Windows 10 te se jednostavno povezuje s mobitelom ili računalom. Korisnici ovaj uređaj nose kao svojevrsne naočale koje projiciraju 3D slike, a za interakciju s njima koriste pokrete ruke.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • x00x 10.10.2015.

    daj dva

  • CptNemo 09.10.2015.

    Tehologija jest impresivna, ali cifra...brrrr. OR su razvijali godinama, i nije nit blizu, daje gadne glavobolje, PS VR - smiješno. HTC - nemam pojma. Idemo vidjet što će bit dalje s ovim, barem MS ima love i inženjera na bacanje za usavršavanje tehnologije..

  • mrxa1 09.10.2015.

    to će testna verzija biti 3 soma, komercijalna će puno manja...nisu baš toliki idioti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare