To je to što me zanima!

Prijavili ste čak 128 projekata za InspirAkciju, slijedi glasanje

Projekte za prvi krug natječaja InspirAkcija u kojem možete osvojiti izradu internet stranice mogli ste prijaviti do srijede. Najviše 20 projekata ulazi u polufinalni krug
Vidi originalni članak

Prijave projekata za natječaj InspirAkcija su prošle, a do srijede ste prijavili njih čak 128.

 U sljedećih nekoliko dana odabrat će se do 20 polufinalista, čije projekte ćemo prezentirati na portalu 24sata.hr

Glasanje čitatelja bit će otvoreno od 28. travnja do 6. svibnja, a najviše sedam projekata ulaze u finale gdje će se još jednom predstaviti pred žirijem koji će odlučiti o pobjedniku.

Natječaj InspirAkcija - Od moždane stanice do internet stranice organizira Web.Burza, a partner projekta je 24sata. Inovativni i društveno korisni projekti kroz natječaj će imati priliku zaživjeti na internetu, a pobjedniku će Web.Burza besplatno izraditi stranicu. 

Podsjećamo, natječajem se traži projekt koji treba biti koristan cijelom društvu ili nekom dijelu društva ili jednostavno podiže kvalitetu života. 

Sve o natječaju čitajte na 24sata.hr/inspirakcija

Idi na 24sata

Komentari 4

  • IvanKrobot 25.04.2012.

    Phahahaha...Koja glupost. Platite, pa će te imati ideje. Ništa više na ho-ruk. Osim toga, čija bi bila autorska prava nakon ideje? LOL

  • FilipJustić 24.04.2012.

    Slažem se sa irom. Odvjetnik nemože ništa dokazati, ako oni uzmu tvoju ideju i preprave njenu inicijalnu funkciju. Smatram da je inspirakcija potez koji će rezultirati jednim solidnim portalom i desetcima novih ideja koje će pokretači ovog natječaja moći koristiti u svrhe svog poslovanja. Dovoljna je mala inspiracija da te dovede do briljantne ideje.

  • Julian Assange 19.04.2012.

    Ira 24h je raspisao natječaj, te se itekako može prevara dokazati prateći pisani trag prijave na natječaj. Vjeruj svaki odvjetnik može vrlo lako dokazat eventualnu prevaru, tak da se time sigurno nebi igrali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare