To je to što me zanima!

Jedna od najboljih online igara ikad proslavila je 11. rođendan

Sve je počelo prije 11 godina kada je Blizzard Entertainment izdao prvu igru, nasljednika vrlo popularnog Warcrafta iz '90-tih, a sljedeće godine stiže nam i film
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih MMORPG (masivni multiplayer) igara današnjice za koju uskoro izlazi i film, World of Warcraft, na današnji je dan prije 11 godina izašla na tržište i zaludila milijune vjernih fanova diljem svijeta.

 

Blitz

Oni koji su pratili World of Warcraft od samih početaka sjećaju se velikih akcija i napada koji su obilježili početke ove igre. Temple of Ahn'Qiraj, Molten Core (raid koji je u međuvremenu doživio remake), "40-man raid", Zul'Gurub i Swift Zulian Tiger koji se više ne može lootati u igri, su pojmovi kojih se igrači WoW-a sjećaju, a noviji igrači rado slušaju priče o njima. 

Iako je Warcraft u početku činio puno manju zajednicu i možda je igra nekima bila uzbudljivija baš iz tog razloga jer su bili prvi "stanovnici Azerotha" te nisu imali toliku pomoć raznih vodiča na YouTubeu, WoWHeadu i ostalim stranicama, Warcraft i dalje ima status jedne od najigranijih online igara na svijetu. 

A sve je počelo prije 11 godina kada je Blizzard Entertainment izdao prvu igru, nasljednika vrlo popularnog Warcrafta iz '90-tih. Otad su u igru uvedene nove rase, nove uloge, svjetovi su se proširili, a gameri i ove, kao i svake godine, mogu dobiti poseban achievement i prigodan poklon od Blizzarda ako se unutar dva mjeseca slavlja ulogiraju na svoj account. 

Nakon prvotne igre Warcraft je dobio još pet ekspanzija i prikupio je milijune obožavatelja diljem svijeta. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare