To je to što me zanima!

Kako se proizvede kuća u jednom danu?

U skladu sa životnim tempom i razvojem tehnologije i izgradnja kuće postala je brz i bezbolan posao. Evo kako se u par sati proizvede kuća od cca 130 m2
Vidi originalni članak

Gradnja kuće pothvat je u koji će se većina upustiti samo jednom u životu. Ako ih prije ne uplaše oni koji su kroz proces gradnje kuće već sami prošli.

Dugotrajan, mukotrpan, nerijetko i financijski iscrpljujuć proces mnoge će odvratiti od sna o životu u vlastitoj kući s vrtom. Obitelji Regović i Leljak, primjerice, svoje će niskoenergetske montažne kuće podići u samo jednom danu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • dzohar 23.11.2015.

    Evo primjera. 80 m2 sa terasom. Sva dokumentacija za građevinsku dozvolu i završna dokumentacija za uporabnu dozvolu ukljućena u cijenu). Extra visoki roh bau cca 37500,00 €, sa svim instalacijama (struja-kompletno gotovo, voda i odvod kompletno gotovo. sve atestirano - za sve potreban samo priključak glavnog voda). EXTRA VISOKI ROH BAU PLUS , na isnovnu izvedbu EVRB sa centralnim grijanjem +plinski bojler 24 kW, hidro i termo izolacijom cca 48.500 €. Ako idu eletroventilokonvektori sa bojlerom na struju 46.500 €. U tom slučaju ostaju samo laminat, parket, soboslikarski radovi, keramika i opremanje kupaonice. Sva papirilogija ursčunata u cijenu. Vi samo pripremite temelje. Evo to je prava istina i realnost. Tutis d.o.o.

  • Igor Petak 23.11.2015.

    A sto vi pisete gluposti, elementi kuce budu sastavljeni u jednom danu ovisno o velicini kuce ali cijeli proces traje oko 30 dana + izljevanje temelja.

  • abeceda 23.11.2015.

    Odlično, samo mi nešto nije jasno, a gdje je ovdje kuća? Ja sam vidla bager kako kopa, nakon toga i nekakve daske i to je to, od kuće ni K. Za početak ste članku dali krivi naslov. Ispravan bi bio: "Kako u jednom danu nastaje građevni materijal za izgradnju kuće".

Komentiraj...
Vidi sve komentare