To je to što me zanima!

Kao mini novčanik: Samsung već radi novi preklopni mobitel

Nakon nekoliko mjeseci odgoda, Samsung je opet otvorio registracija za kupnju Galaxy Folda, telefona sa savitljivim ekranom koji bi, ako uspije, mogao sljedeće godine dobiti puno elegantnijeg i jeftinijeg nasljednika
Vidi originalni članak

Dok se prvi Galaxy Fold tek očekuje, u Samsungu, prema najnovijim glasinama, rade na njegovu nasljedniku kojeg bi trebali vidjeti sljedeće godine. 

FOLD KASNI I dalje na čekanju: Samsung opet odgađa preklopni telefon

Bloomberg je objavio kako će novi telefon imati preklopni 6,7 inčni ekran koji se savija prema sebi tako da podsjeća na mali novčanik koji se može lako spremiti u džep. U odnosu na sadašnji Fold trebao bi biti tanji, ali i puno jeftiniji. S unutarnje strane nalazit će se jedna kamera, a s vanjske još dvije. Važna hardverska promjena u odnosu na sadašnji model bi trebao biti i stakleni ekran, u odnosu na sadašnju plastiku.

Korejskom divu navodno će pomagati dizajner Thom Browne kako bi novi telefon bio privlačan puno širim krugovima, a ne samo tehnološkim entuzijastima. 

HUAWEI MATE X Huaweijeva kontra Samsungu: Ovako ćemo preklapati Mate X

Glavni upitnik koji stoji iznad ovog telefona je Galaxy Fold. Upravo bi o njemu trebala ovisiti i sudbina sljedećeg telefona i to hoće li uopće ugledati svjetlo dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare