To je to što me zanima!

King ICT 2023. godinu završava s rastom od 10 posto, ostaju jedan od ključnih NATO partnera

Kao cyber security partner NATO-a za operacije diljem svijeta i u 2024. će biti zaduženi za zadatke visokog prioriteta i implementacije najsuvremenijih cyber security rješenja
Vidi originalni članak

King ICT objavio je kako ovu godinu završavaju s procijenjenim rastom od približno 10 posto, ali i zadržanom profitabilnosti te 770 zaposlenih. 

Iz kompanije ističu kako pokazuju stabilnost, otpornost, sposobnost prilagodbe i ispravnosti strategije velikog sistem integratora, pouzdanog pružatelja širokog spektra IT usluga, rješenja i proizvoda na domaćem, regionalnom i netom iskoračenom tržištu zapadne Europe. 

- Ulaganje u dugoročne odnose s kupcima donijelo nam je višegodišnje poslovne angažmane koji nam olakšavaju premostiti tržišne poremećaje - navode te ističu otvaranje podružnice Kinga u Belgiji. 

Kao cyber security partner NATO-a za operacije diljem svijeta i u 2024. će biti zaduženi za odgovorne zadatke visokog prioriteta i implementacije najsuvremenijih cyber security rješenja za NATO.

Kompanija ističe i da trenutno provode i projekt implementacije Inteligentnog transportnog sustava, jednog od najmodernijih u Europi, dok su ITS-ovi već uspostavljeni u Zadru i Šibeniku, gdje su, kroz dosadašnje korištenje, podigli iskustvo sudionika u prometu na viši nivo.

Nakon Omega Softwarea, KING ICT Grupi se ove godine pridružila i tvrtka Alter Info, čime su, navode, proširili lepezu usluga i proizvoda u području kibernetičke, odnosno informacijske sigurnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare