To je to što me zanima!

Krenula Battleborn beta, a iz Gearboxa stiže val informacija

Igrači tijekom otvorene bete imaju pristup Battleborn epizodičnom story modu te multiplayer modovima, a na raspolaganju im je 25 igrivih likova.
Vidi originalni članak

Gearbox Software je i službeno započeo s beta testiranjem svoje nadolazeće pucačine iz prvog lica Battleborn koja sljedećeg mjeseca izlazi za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Osim toga, američki studio je u pretprodaju pustio sezonsku propisnicu i tzv. "Digital Deluxe Edition" igre. Potonje izdanje košta oko 70 eura na svim platformama te osim osnovne igre i sezonske propusnice dolazi i s "dodatnim kozmetičkim opcijama" o kojima bi uskoro trebali imati više informacija.

Igrači tijekom otvorene bete imaju pristup Battleborn epizodičnom story modu te multiplayer modovima, a na raspolaganju im je 25 igrivih likova.

Kako smo već izvještavali, sezonska propusnica za igru će svojim vlasnicima garantirati pet dodatnih DLC paketa koji će biti dodani u Battleborn nakon njegovog izlaska, a zasebno se može kupiti po cijeni od 20 eura.

PlayStation 4 igrači koji sudjeluju u otvorenoj beti besplatno će dobiti prvi DLC paket te tzv. "Hero Unlock Key" pomoću kojeg će moći otključati bilo kojeg heroja u igri.

Battleborn službeno izlazi za PC, PlayStation 4 i Xbox One 3. svibnja, a nedavno smo saznali i kako se njegov single player story mod nažalost definitivno neće moći igrati bez Interneta, što su 2K i Gearbox opisali kao "strateški potez i svjesnu dizajnersku odluku".

Izvor: IGN

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.04.2016.

    pa na kaj to lići? ko da su deca v vrtiću crtala...

  • MH08 11.04.2016.

    pucacina???macevi, luk i strijele, razno razne magije...ako je ovo pucacina ja sam terorist

Komentiraj...
Vidi sve komentare