To je to što me zanima!

Lamborghini predstavio model u koji stane samo jedna osoba

Povodom proslave 50. rođendana Lamborghini je predstavio konceptni automobil Egoista koji ima 5.2 litreni V10 motor s 592 'konja' i u njega može ući samo vozač
Vidi originalni članak

Povodom proslave 50. rođendana Lamborghini je predstavio konceptni automobil Egoista, piše Daily Mail. 

Egoista ima karbonska vlakna i aluminijski okvir što je karakteristika laganih F1 automobila. I baš kao F1 auti, napravljen je samo za jednu osobu, a da bi izašao iz auta vozač mora ukloniti volan, podignuti krov i popeti se preko karoserije. 

Automobil je predstavio predsjednik tvrtke Stephen Winkelmann u Italiji, a dizajnirao ga je šef dizajna Volkswagen grupe, Walter De Silva. 

- To je automobil napravljen samo za jednu osobu kako bi se vozačima omogućilo da se zabave i izraze svoju osobnost do maksimuma. Dizajniran je za ljude koji žele najekstremnije i posebne stvari. To je automobil bez kompromisa - rekao je De Silva.  

U automobilu je trkaće sjedalo s četiri točke povezivanja i zaslon, a ima 5.2 litreni V10 motor snage 592 'konja'. S obzirom da je dio elemenata napravljen od ugljičnih vlakana, da ljudi ne bi stajali na osjetljive i dragocjene elemnete Egoista ima dijelove koji su zabranjeni za hodanje. Oni su posebno označeni.

Automobil je Lamborghini poklonio sam sebi za rođendan. 


Idi na 24sata

Komentari 49

  • Calista_1 01.06.2013.

    A gdje će mi muž ?? Hmmm.....da ga ostavim da kuha ručak :):)

  • 1111111111111 21.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • FilipRoginek_1 17.05.2013.

    auti su sve ruzniji i ruzniji , najljepsi u bili ovo iz 90-ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare