To je to što me zanima!

Legendarni Kvisko se vratio, sada ga igrajte na mobitelima

Oko 1000 novih ljudi svakog dana skida Kviska, igru koja vas vraća legendarnoj Kviskoteci u modernom ruhu. Nakon iOS verzije, igra asocijacija stiže i na Android
Vidi originalni članak

Legendarni Kvisko opet se vratio, ali ovog puta stigao je kao igra za iOS uređaje. Igra je lansirana 35 godina nakon emitiranja prve epizode Kviskoteke, a nakon prvih tjedan dana skinuta je više od 13.000 puta rekao nam je Branko Kobali iz tvrtke Intech koja je s autorom Kviskoteke, Lazom Golužom, radila godinu dana na igri. S njima je na razvoju Kviska radio i Infinum. 

Kroz igru će vas čekati izazovne asocijacije iz raznih područja i moći ćete provjeriti svoje znanje i vještinu logičkog zaključivanja. Kao u legendarnoj Kviskoteci morate odgonetnuti rješenja stupaca i konačno rješenje te osvajati bodove i zlatnike s kojima možete kupovati pomoć ako zatrebate Kviska na nekoj asocijaciji. 

U igri za dva igrač moći ćete se natjecati s prijateljima. Autori navode i da je u razvoju multiplayer verzija u kojoj ćete se natjecati online protiv drugih igrača, a u planu su i Android te Facebook verzije igre. 

Oni koji su skinuli Kviska igraju ga dva do tri puta dnevno, a igru svaki dan skida oko 1000 novih korisnika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • misko2k 03.07.2015.

    Nezaboravni kvisko i Oliver Mlakar!

  • It's kišing 03.07.2015.

    Kad će na Android? KADDDD

  • CUKRENA. 03.07.2015.

    U svakom slučaju bit će zabavno neko vrijeme, kao i milijunaš.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare