To je to što me zanima!

Lenovo ThinkPad Yoga 260 želi biti najbolji poslovni hibrid

Lenovo je istaknuo kako u svijetu ima 717 milijuna aktivnih igrača za koje su predstavili Ideapad Y700 gaming laptop, a tu su i nova poslovna računala
Vidi originalni članak

Lenovo je u Berlinu predstavio cijeli niz redizajniranih i novih računala, a među njima su vjerojatno najviše pažnje posvetili novom ThinkPad Yoga 260 konvertibilnom prijenosniku. Uz model 260 stiže i veći 14-inčni 460, oba su tanja i lakša od prehodnika. Yoga 260 dolazi s ekranom dijagonale 12,5 inča i 1366x768 rezolucije, dok je Full HD ekran dostupan kao nadogradnja. Podržavaju najnovije Intelove Skylake-U procesore (do i7) te do 16 GB radne memorije i 512 GB SSD. Baterija bi trebala trajati do 10 sati. Prijenosnici sada dolaze s opcijom za povezivanje preko LTE-Advanced mreža. 

Lenovo

ThinkCentre Tiny serija ultra-kompaktnih stolnih računala već je neko vrijeme jedno od zanimljivijih rješenja za one koji žele zamijeniti stolno računalo manjom opcijom. Lenovo se pohvalio kako je novi M900 Tiny najsnažnije stolno računalo mjereno po zapremini, a sada su mu dodali Pro WiDi adapter za jednostavnije bežično povezivanje s drugim uređajima. U njega se mogu ugraditi najnoviji Intelovi procesori do 32 GB RAM-a i 512 GB SSD ili 2 TB hard disk. Za grafiku je zadužen Intelov čip, a kao i u slučaju Yoge, čvrstoću Tinyja su demonstrirali bacanjem na pozornici tijekom prezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare