To je to što me zanima!

LG Rolly je tipkovnica koju možete smotati i staviti u džep

Bluetooth tipkovnica Rolly može se upariti s dva uređaja. Kad ste završili s radom, jednostavno se zamota u štapić koji možete nositi u gotovo svakoj torbici
Vidi originalni članak

LG je u četvrtak predstavio novu bežičnu tipkovnicu Rolly koja istovremeno može raditi s dva uređaja i smotati se u 'štapić' koji lako stane u torbicu.

Prikazat će je sljedeći tjedan na sajmu IFA u Berlinu, a njome korejska kompanija želi povećati svoj udio na sve većem tržištu dodataka za mobilne uređaje.

Rolly se, za razliku od drugih prijenosnih tipkovnica, odmotava duž četiri reda, a LG kaže kako će tipkovnica biti dovoljno prostrana za većinu desktop korisnika. Tipkovnica je opremljena i sa dvije ručice na izvlačenje koje će držati vaš telefon ili tablet u uspravnom položaju. Automatski se pokreće uparivanje čim krenete razmatati tipkovnicu, a pritiskom na tipku se prebacuje između uređaja. Jedna AAA baterija dovoljna je za do tri mjeesca korištenja. Rolly već od rujna stiže u  prodaju u SAD-u, a prema kraju godine možemo je očekivati i u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Big_Daddy 👊😎 27.08.2015.

    Baš me zanima cijena????

  • - DAVOR - 27.08.2015.

    A ako slučajno nemate džep il je šupalj i prkno će poslužit ko privremeno rješenje. Znam skupinu ljudi koja če ga iskljućivo tako pospremat i spojit ugodno s korisnim :P... uuuhhhh EUREKA!!! Odo patentirat vibro za tipkovnicu i nemoj da mi netko mazne ideju :))

  • Ivan Prepelec 27.08.2015.

    Eto

Komentiraj...
Vidi sve komentare