To je to što me zanima!

Luksuz za pravog biznismena: U autu je i bicikl za vježbanje

Cadillac Escalade u preradi američke tvrtke izgleda kao privatni mlazni avion, a putnicima mogu uživati u drvenom baru, igrama, računalu, velikom HD televizoru...
Vidi originalni članak

Imate li dovoljno dubok džep, ovakav automobil mogao bi pretvoriti bilo kakvo putovanje u pravi užitak, umjesto u čekanje da se što prije iskrcamo iz vozila. Golemi Cadillac Escalade ESV posebno je prerađen, a u vozilu je čak i bicikl za vježbanje, kojeg možete voziti iz udobne kožne fotelje. Da, fotelje, jer ovo u autu teško da se može nazvati samo sjedalima. Ožednite li tijekom vožnje tu je drveni bar s pićima, a u filmovima ili igrama moći ćete uživati na velikom televizoru sa surround zvukom. S njim je spojeno i računalo preko kojega možete provjeriti stanje na burzi. 

Za one koji se ne bave sasvim legalnim aktivnostima, ili političare s neprijateljima koji ih žele silom svrgnuti, tvrtka Becker Automotive Design nudi i blindirane, jednako luksuzne, verzije automobila. 

Američka tvrtka Cadillac prodaje po cijeni od 770.000 do 1,5 milijuna kuna, ovisno o konačnoj opremi. Sličnu preradu nude i na Mercedesovu Sprinter JetVan kombiju.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • morenocro 25.04.2012.

    Maybach se više ne proizvodi jer jednostavno nije bilo naružbi!Ustvari propao!

  • zlsever 25.04.2012.

    Uzimam na kredu,mj. rata 100kn.

  • lago 25.04.2012.

    Nešto gluplje dugo nisam vidio. (Za bicikl ovaj mislim) Općenito ne razumijem smisao toga kućnog bicikla ili kako se već zove, kao i trake za trčanje. Pa čovječe izađi van u prirodu i trči ili vozi bicikl, u čemu je problem? Ali zašto trčati vani na svježem zraku besplatno kada za par tisuća kuna možeš trčati u toplini vlastitog doma. Debilizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare