Tech

Komentari 32

Luksuz za pravog biznismena: U autu je i bicikl za vježbanje

Luksuz za pravog biznismena: U autu je i bicikl za vježbanje

Cadillac Escalade u preradi američke tvrtke izgleda kao privatni mlazni avion, a putnicima mogu uživati u drvenom baru, igrama, računalu, velikom HD televizoru...

Imate li dovoljno dubok džep, ovakav automobil mogao bi pretvoriti bilo kakvo putovanje u pravi užitak, umjesto u čekanje da se što prije iskrcamo iz vozila. Golemi Cadillac Escalade ESV posebno je prerađen, a u vozilu je čak i bicikl za vježbanje, kojeg možete voziti iz udobne kožne fotelje. Da, fotelje, jer ovo u autu teško da se može nazvati samo sjedalima. Ožednite li tijekom vožnje tu je drveni bar s pićima, a u filmovima ili igrama moći ćete uživati na velikom televizoru sa surround zvukom. S njim je spojeno i računalo preko kojega možete provjeriti stanje na burzi. 

Za one koji se ne bave sasvim legalnim aktivnostima, ili političare s neprijateljima koji ih žele silom svrgnuti, tvrtka Becker Automotive Design nudi i blindirane, jednako luksuzne, verzije automobila. 

Američka tvrtka Cadillac prodaje po cijeni od 770.000 do 1,5 milijuna kuna, ovisno o konačnoj opremi. Sličnu preradu nude i na Mercedesovu Sprinter JetVan kombiju.