To je to što me zanima!

Lumo Lift je gadget koji vas potiče da hodate uspravno

Mali uređaj tvrtke Lumo BodyTech nosi se na prsima, nadzire držanje gornjeg dijela vašeg tijela te, kad se pogrbite, zavibrira i obavještava vas da ispravite tijelo
Vidi originalni članak

Nosivi gadgeti hit su na ovogodišnjem CES-u, a među takvim uređajima je i Lumo Lift, koji korisnicima pomaže da se pravilno drže.

Ovaj mali uređaj tvrtke Lumo BodyTech nosi se na prsima, nadzire držanje gornjeg dijela vašeg tijela te, kad se pogrbite, zavibrira i obavještava vas da ispravite tijelo, gurnete ramena unatrag i podignete glavu. Lift također prati koliko koraka napravite svaki dan, koliko kalorija potrošite i slično.

Uređaj se nosi ispod odjeće tako da se s druge strane pričvrsti malim magnetom koji se isporučuje uz uređaj. U ponudi je deset boja magneta, tako da paše uz različitu odjeću. Baterija traje pet dana, uređaj se napuni za manje od dva sata. Lift funkcionira zajedno s aplikacijom koja je kompatibilna s iPhoneom 4S, 5, 5S i 5C, iPodom Touch pete generacije, iPadima treće i četvrte generacije, iPadom mini i Air, te svim uređajima s Androidom 4.3 ili novijim.

Lift bi trebao biti pušten u prodaju krajem proljeća, a očekuje se da će cijena biti od 59 do 79 dolara, prenosi Mashable.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • strmi007 13.01.2014.

    Zaniljivo

  • PrivilegeUser 09.01.2014.

    Zaista pretjerivanje. Traže lovu na svemu!!

  • JosipMajcenić 08.01.2014.

    Još malo i pretvorit čmo se u robote.

Komentiraj...
Vidi sve komentare