To je to što me zanima!

Malo kasne: Facebook dodao video pozive u svoj Messenger

Iako su video pozivi standardna stvar drugih servisa već godinama, Facebook na svojoj strani ima više od 600 milijuna ljudi koji koriste njihov servis Messenger
Vidi originalni članak

Iako je Facebookov Messenger sve popularniji za glasovne pozive preko interneta, više od 600 milijuna korisnika te pozive nije moglo pretvoriti u video poziv. Do sada.

Facebook je u ponedjeljak najavio da žele konkurirati Google Hangoutsu, Skypeu i Appleovu Face Timeu, pa i njihov Messenger sada ima i mogućnost video poziva na iOS i Android uređajima. Među prvih 18 zemalja u kojima je usluga dostupna je i Hrvatska. Video pozivi radit će i između korisnika na iOS i Androidu, navode iz Facebooka.

Ovo je još jedan od poteza u proteklih nekoliko mjeseci kojima Facebook pokušava Messenger dodatno popularizirati, ali i odvojiti od Facebooka. Tako su u ožujku korisnicima uveli mogućnost da šalju novac kroz aplikaciju, a Messenger je dobio i svoj web te su najavili i poslovnu verziju.

Da bi pokrenuli video razgovor s nekim od vaših prijatelja, sve što trebate je u razgovoru u gornjem desnom kutu kliknuti na kameru.

Facebook

Jeste li već uspjeli isprobati video pozive? Jeste li zadovoljni kvalitetom?

Idi na 24sata

Komentari 29

  • hende007 28.04.2015.

    Ne znam, meni je viber više nego dovoljan.

  • 28.04.2015.

    a di se to ušteka?

  • CptNemo 28.04.2015.

    Koji bloatware CrapBook postaje.. izmišljaju toplu vodu koju ostali odavno imaju, a vjerujem im nimalo. Odoka kao i Googleu. Ali njih nemrem izbjeći , dok Cukija i bandu - mogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare