To je to što me zanima!

Marc Jacobs opet modele za reviju traži na Instagramu

Jesensku kolekciju Marca Jacobsa mogle bi predstavljati ti i tvojih pet najboljih prijatelja ako se na vrijeme javite Marcu Jacobsu na Instagramu ili Twitteru
Vidi originalni članak

Poznati dizajner obradovao je svoje instagramsko mnoštvo kada je za novu kolekciju odlučio ponovo angažirati cure iz stvarnog života, odnosno s Instagrama i Twittera. Ovaj put traži cijelu ekipu na fotki!

Jesensku kolekciju Marca Jacobsa mogle bi predstavljati ti i tvojih pet najboljih prijatelja ako se na vrijeme javite Marcu Jacobsu posredstvom Instagrama ili Twittera.

Za kvalificiranje u natječaju koji već tradicionalno priređuje za promociju novih kolekcija, potrebno je samo priložiti svoju fotografiju koja po procjeni najbolje dočarava vaše adute i duh mode Marca Jacobsa te sve to zapakirati s tagom #castmemarc .  Najzanimljivija ekipa osvaja snimanje kampanje za jesensko-zimsku kolekciju Marc by Marc Jacobs s plaćenim troškovima smještaja i puta.

U samo jednom danu kampanja je skupila već preko 110.000 tagova s fotografijama modno inspiriranih ekipa iz cijelog svijeta, a kako je to ispalo prošle godine kada je dizajner na istom natječaju odabrao 10 individualnih modela pogledajte u videu:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare