To je to što me zanima!

Mate Rimac opet zapošljava: Treba im više od stotinu ljudi!

Većina radnika zaposlena je u sjedištu tvrtke u Svetoj Nedelji, a ove godine Rimac Automobili otvorili su urede u Splitu i Osijeku. Radnici dolaze iz čak 27 zemalja svijeta
Vidi originalni članak

Tvrtka Rimac Automobili na svojoj je stranici u ponedjeljak objavila da opet zapošljava. Traži stotinu novih radnika. Detalje možete pronaći ovdje.

'SPAVALI SMO NA PODU...' Rimac: Jesmo li uspjeli? To me pitajte za četiri do pet godina...

Rimac Automobili zapošljavaju 429 radnika u stalnom radnom odnosu, odnosno ukupno 482 radnika uključujući vanjske suradnike i studente.

Većina radnika zaposlena je u sjedištu tvrtke u Svetoj Nedelji, a ove godine Rimac Automobili otvorili su urede u Splitu i Osijeku. Radnici dolaze iz čak 27 zemalja svijeta, piše na stranicama Rimac Automobila.

VIDEO: 'PILA' STIGLA U ZAGREB Posao od 600 mil. kuna: Rimac i Pininfarina rade novu jurilicu

Osim vlastitih projekata, Rimac Automobili rade na razvoju još vozila i tehnologija. Rimac je priznati partner mnogih svjetskih proizvođača automobila - Porschea, Automobila Pininfarina, Aston Martina, CUPRA-e, Renaulta i mnogih koji nisu toliko u fokusu javnosti.

- Ovo su uzbudljiva vremena za nas i nastavljamo s teškim radom. Odlučni smo ispuniti sva naša obećanja - poručuju iz Rimac Automobila.

 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • mican 22.11.2018.

    Koji su glupani ovi u Porscheu i Aston Martinu. Upoće ne znaju s kojim bezveznjakom imaju posla.

  • jejunum 15.11.2018.

    predat ću životopis možda me uhljebi

  • 13.11.2018.

    Svaka čast majstore. Tko nije kao dijete nacrtao na tisuće auta na papiru, ja jesam i volio sam to i danas volim ali majstor je imao taj klik. Nacrtao prenjeo i proizveo. Svaka čast. Pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare