To je to što me zanima!

Mazda je video za novu dvojku snimala i na ulicama Zagreba

Zajedno s prvim slikama Mazde2 pokazali su promotivni TV spot u trajanju od 30 sekundi, a bolji poznavatelji Zagreba lako su prepoznali poznate gradske vizure
Vidi originalni članak

Našu prekrasnu obalu, naročito otok Pag, proizvođači automobila obilato koriste za promotivne fotografije svojih automobila . Mazda je pak, svoju potpuno novu dvojku odlučila snimiti na ulicama Zagreba!

Bolji poznavatelji brzo su u 30-sekundnom TV spotu kojom se predstavlja nova Mazda2 prepoznali poznate zagrebačke ulice Voćarsku i Mesničku, kao i glavni gradski trg . Bit će to sjajna promocija za našu zemlju s obzirom na to da će spot biti emitiran na svim tržištima na kojima će se prodavati nova Mazda2.

To je još jedna potvrda Zagreba kao sve važnije turističke destinacije što potvrđuje broj turista u Zagrebu koji se u posljednje četiri godine povećao za pola milijuna, kako prenosi Bussiness.hr .

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 31.07.2014.

    da, ako stane

  • tomascro 21.07.2014.

    od kad se smije vozit po trgu ???

  • bajica1009 21.07.2014.

    Lijepo je da netko dođe kod nas i snimi spot i nije prvi put koliko su naši vrli turistički radnici to iskoristili u promiđbi je drugo pitanje kao i vrijedi li vozilo toliko mislim da vrijedi jer ostali proizvođači sa takovom razinom opreme traže i više to kažem kao vlasnik mazde i mogu reći samo pozitivne stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare