To je to što me zanima!

Mentor Mate Rimca: Sami mijenjajte programe, ne čekajte

Jubilarna 5. konferencija ‘Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska’ održat će se u petak, 15. studenog, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma uz vrhunske predavače
Vidi originalni članak

U svakoj našoj generaciji imamo barem desetak novih ‘rimaca’, kaže nam Ivan Vlainić, nastavnik u Srednjoj strukovnoj školi Samobor, prvi mentor međunarodno poznatog proizvođača električnih automobila Mate Rimca.

No Rimac je jedan, a da bi sustav prepoznavao i davao pravu podršku svakome tko bi mogao postati nova zvijezda biznisa, umjetnosti ili društvene scene, važno je taj sustav i unapređivati. I to je ono što prof. Vlainić radi iz dana u dan.

Ovo ljeto maturirali su prvi elektroinstalateri koji su učili kako u kući postaviti instalacije povezane najsuvremenijim tehnologijama na centralno računalo, pojašnjava Vlainić. O tome zašto je važno stalno unapređivati kurikulume u školama, ne čekajući da ih pošalje ministarstvo, Ivan Vlainić ispričat će 15. studenog u Zagrebu na jubilarnoj petoj konferenciji “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska” u organizaciji 24sata.

Konferencija je posvećena unapređenju obrazovanja u Hrvatskoj i jedina je kampanja koja već godinama otvara najvažnija pitanja hrvatskog obrazovnog sustava.

Broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na www.boljeobrazovanje.hr.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Aron3 23.10.2019.

    A što Kolinda tu radi, nije valjda i ona nešto izumila ?

  • kamik 23.10.2019.

    Bilo kuda Karleuša svuda samo ne u uredu očito joj seobe teško padaju. Ajde više počni radit a ne se naslikavat....idemo prosvjeta i pravosuđe onda zdravstvo i možemo reći da si počela raditi ne samo na samopromiđbi.

  • mrTrobec 23.10.2019.

    Međunarodno poznati proizvođač automobila,pa koliko ih je to proizveo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare