To je to što me zanima!

Mercedes i Google rade na sustavu navigacije izvan auta

Mercedes već ima funkcionirajući prototip sustava te radi s Googleom kako bi ga pretvorio u stvarnost. Google Glass bi trebao svima biti dostupan tijekom 2014.
Vidi originalni članak

Mercedes i Google rade na upotrebi Google Glassa za navigaciju izvan automobila, piše Mashable. Taj bi sustav trebao pomoći vozačima da se snalaze u prostoru i nakon što napuste svoj automobil. Mercedes već ima funkcionirajući prototip sustava te radi s Googleom kako bi ga pretvorio u stvarnost.

Googleove pametne naočale trenutačno su dostupne samo maloj skupini korisnika, takozvanih Glass Explorera. Uređaj koji je izazvao veliku pozornost javnosti trebao bi biti dostupan svima 2014. godine.

– Nosive uređaje definitivno vidimo kao novi trend u industriji koji nam je važan. Radim s Glassom oko šest mjeseci i redovito se sastajemo s Googleovom ekipom – rekao je u razgovoru za Wired Johann Jungwirth, Mercedesov predsjednik i glavni izvršni direktor istraživanja i razvoja za Sjevernu Ameriku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Carpe diem_1 22.08.2013.

    svašta....

  • čando 21.08.2013.

    google aj kad si tako pametan ugradi u auto aplikaciju da ja kad sjednem za volan stisnem gumbić koji hoću ( ono imaš gumb POSAO, KUĆA, BIRTIJA, LJUBAVNICA ITD.)

Komentiraj...
Vidi sve komentare