To je to što me zanima!

Microsoft predstavio Surface: Tablet dolazi s Windowsima 8

Surface ima brojne mogućnosti, koje su sličnije laptopu nego tabletima. Između ostalog ima i tipkovnicu koja se jednostavno zakači za tablet, a teži tek 600 grama
Vidi originalni članak

Microsoft je u srijedu predstavio tablet računalo Surface, za kojeg se nadaju da će s trona tržišta izbaciti popularni Appleov iPad. Microsoft Surface posebno je dizajniran za nove Windowse 8, javlja Daily Mail. Tvrtka Microsoft još je vodeći svjetski proizvođač kompjuterskih operativnih sistema, ali nadaju se kako će pridobiti još kupaca unatoč Appleovom uspjehu iOS sistemima.

Surface ima brojne mogućnosti, koje su sličnije laptopu nego tabletima. Između ostalog ima i tipkovnicu koja se jednostavno zakači za tablet. Osim toga, iz Microsofta su izvijestili kako jednaki softver ugrađuju u svoje laptope kao i u novi Surface.  Microsoftov direktor Steve Ballmer predstavio je tablet u Los Angelesu, a napomenuo je kako se radi o čitavoj seriji novih uređaja koje tvrtka proizvodi. Naglasio je i kako je Surface debeo tek 9,3 mm, a težak je 600 grama.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Cooleech 20.06.2012.

    Krasan im je tablet i OS na njemu -.- http://www.youtube.com/watch?v=N1zxDa3t0fg

  • ZMIJA1 20.06.2012.

    prekrasan dizajn, htjela bi ga imati

  • JosipCrnković 20.06.2012.

    win8 je optimiziran za tablete, smartfonove i tač ekrane, a ovaj surface je nešto neopisivo... definitivno bi dao svoj galaxy s2 (ažuriran na ICS) za win8 (tablet/smartphone)... ne slažem se s CptNemo, negdje sam čitao da će doći optimiziran za stylus, onu malu olovkicu, za popup i sve ti koristi tač, a crtanje može stylus... nešto predivno je ovaj win8, barem meni :) fluidno, optimizirano za tablete (budučnost) itd... UI je jako lijep, ovi pravokutnici i kvadrati, sviđa mi se jako :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare