To je to što me zanima!

Microsoftov novi Xbox stiže za blagdane, ali sljedeće godine?

Novu generaciju Xboxa Microsoft bi mogao predstaviti na sajmu E3, a u prodaji bi trebala biti krajem studenog. Nije poznato što će od novog hardvera donijeti...
Vidi originalni članak

Microsoftova nova generacija Xbox konzole trebala bi stići u prodaju prije Božića sljedeće godine, objavio je Bloomberg. Sadašnja verzija na tržištu je već sedam godina i hardverski joj je potrebna nadogradnja.  Kako piše Bloomberg, u Microsoftu navodno još nisu odlučili hoće li je predstaviti na sajmu poput E3 u lipnju ili na zasebnom predstavljanju posvećenom samo konzoli. 

Ovo dodatno potvrđuje dokument koji je objavljuje prije pola godine, a u kojem se opisuje plan razvoja nove generacije konzole, koja je trebala imati novi Kinect, naočale za virtualnu stvarnost te puno bolju podršku za cloud igre. Ars Technica piše kako je u tom dokumentu koji je procurio stajalo i da je plan da konzola košta 299 dolara. Na nekoliko mjesta opisivale su se i hardverske komponente prema kojima je konzola trebala biti 6 do 8 puta jača. No, kako je dokument iz 2010., za koji Microsoft nije potvrdio da je autentičan, vrlo je vjerojatno da se tu dosta toga promijenilo. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Oko za Oko_Pasta za Zube 03.12.2012.

    PS4. Ostalo je nebitno.

  • LoVe_hOuSe 02.12.2012.

    My Config. je oko 2000kn a...AMD 64 x2 5400+..4 GB RAM..HD 6670 DDR 5 1 GB ( 500kn ) i s tako nekom konfiguracijom koja nije vise od 2000kn a govorim o kucistu..Monitor plus jos 600kn a nekakav 18˝. danas se moze uzeti dalko bolji PC neg ovaj navedeni sto imam. Uglavnom jedan Solidan PC za 2600kn a 3000max pokretat ce vecinu stvari bolje dosad sto je izaslo na PC sukladno s konzolama sadasnjim. Ali jednostavno kod mene je ipak u prednosti konzola..koju kupis jednom i vise nemas problema. Vecina ljudi misli na PC u imas ( narodne igre ) , ali iza njih koje su sve vise bugo va i lagova svako malo treba skuplja konfiguracija !!! Ovdje je sad pitanje dali ces izdvojiti masu novca za HIGH PC ili za neki LOW PC pa ces imati dosta problema s ovim sadasnjim i buducim igrama ili jednu konzolu koju kad jednom uzmes i miran si !!!!

  • WOMANIZER 02.12.2012.

    nemam ni sadašnjeg, a već izdaju novog! e državo moja, šta mi radiš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare