To je to što me zanima!

Ministrica u Venezueli: Ugasite Fejs, ne budite špijuni SAD-a

Ministrica za zatvorska pitanja Iris Maria Varela sunarodnjacima je na Twitteru napisala da ugase Facebook profile te da su radili besplatno kao doušnici CIA-e
Vidi originalni članak

Venezuelska ministrica Iris Maria Varela u srijedu je preko Twittera pozvala svoje sunarodnjake da ugase Facebook profile kako ne bi bez svog znanja bili agenti američke agencije CIA.  Komentirala je slučaj zviždača Edwarda Snowdena bivšeg zaposlenika agencije NSA koji je odao podatke o nadzoru koji američke vlasti provode koristeći razne stranice, među njima i Facebook. 

Ministrica za zatvorska pitanja je na Twitteru napisala sunarodnjacima da ugase Facebook profile te da su radili besplatno kao doušnici CIA-e i pozvala ih da prouče slučaj Snowden. 

Venezuela je Snowdenu ponudila azil, ali on još nije napustio zračnu luku Šeremetjevo, piše Reuters. Varela je dodala da bi države i ljudi koji su bili žrtve špijunaže 'gringosa' trebali tužiti SAD i tražiti odštetu.

- Trebamo natjerati američko gospodarstvo u bankrot - napisala je Varela. 

Suradnica Huga Chaveza izudarala novinara na TV-u

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Urban_Lady 12.07.2013.

    hmm već duže vrijeme razmišljam da ga deaktiviram..možda to danas i napravim

  • CptNemo 12.07.2013.

    Tebao bi joj netko reći da su ameri odavno u bankrotu, i da bi kusali istu juhu u krizi kao i svi drugi, da ih Kina nije izvukla iz dreka.

  • reines 11.07.2013.

    go Snowden gooooo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare