To je to što me zanima!

Moj Vip aplikacija za Android brzo i lako prati vašu potrošnju

Nakon što je instalirate aplikacija će bez ikakvog logiranja prepoznati jeste li Vipov pretplatnik ili VIPme korisnik. Uskoro će stići i verzija aplikacije za Appleov iPhone
Vidi originalni članak

Moj Vip nova je Vipnetova aplikacija koja vam omogućuje da brzo i jako jednostavno provjerite potrošnju, račun te koristite druge usluge. 

Aplikacija je trenutno dostupna samo za Android uređaje, no iz Vipneta kažu kako će uskoro biti dostupna i na Appleovu App Storeu. 

Nakon što je skinete i instalirate bez ikakvog logiranja aplikacija vam prikazuje vašu potrošnju i tarifni paket te koliko ste iskoristili minuta i megabajta. 

Uz to možete otići i provjeriti stanje računa, skinuti ga u PDF-u, promijeniti opcije i pakete. Ako ste VIPme korisnik moći ćete ovdje i nadoplatiti račun, a dodali su i opciju SOS kredit ako imate manje od 10 kuna na računu. Ovisno o tome jeste li pretplatnik ili VIPme korisnik bit će vam dostupne i neke od mogućnosti, a iz Vipneta dodaju da će u sljedećim nadogradnjama dodavati niz drugih opcija. 

Više informacija o aplikaciji pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Clarence 01.12.2012.

    Dobra aplikacija, iako imam Savršenu tako da mi nije neophodna, bilo bi dobro da ima i specifikacija poziva tj. e-račun...

Komentiraj...
Vidi sve komentare