To je to što me zanima!

Moto Z stigao u Hrvatsku, a uz Moto Mods postaje transformer

LG je ove godine predstavio nekoliko dodataka uz G5, a u Motoroli vide drugačiju viziju modularnog telefona te kažu kako je ovo sigurno budućnost korištenja mobilnih uređaja
Vidi originalni članak

Motorolini najnoviji top modeli telefona uz koje dolaze i Moto Mods dodaci, kojima se telefoni mogu modificirati u druge uređaje, od četvrtka su i službeno dostupni u Hrvatskoj.

U ovoj Motorolinoj viziji modularnog telefona radi se o nastavcima za telefon koji se mogu iznimno jednostavno spojiti bez ikakvog rastvaranja telefona, u što smo se i uvjerili na predstavljanju uređaja. A kako bi bili sigurni da neće biti za otpis nakon godine dana, u Motoroli kažu da će Moto Mods dodaci biti kompatibilni s Moto Z linijom telefona barem dvije godine. I dok to s jedne strane Motorolu ograničava po pitanju dizajna, otvara priliku za razvoj puno većeg broja dodataka kojima možete proširiti mogućnosti samih uređaja. 

Ti Moto Mods dodaci kompatibilni su samo sa Moto Z i Moto Z Play telefonima. Oba dolaze s 5,5-inčnim ekranima. Z ima nešto višu rezoluciju i snažniji Snapdragon procesor te 4 GB RAM-a, dok je Z Play opremljen Snapdragonom 625 procesorom te 3 GB RAM-a.  Moto Z ima kameru od 13 megapiksela i f/1.8 otvor blende te optičku stabilizaciju slike, dok Z Play snima fotografije od 16 megapiksela (f/2.0).

Što se samih dodataka tiče, oni se magnetom spajaju sa telefonom i sjede prilično čvrsto, ali ih je lagano odvojiti. Trenutno su u ponudi četiri dodatka. 

Hasselblad True Zoom dodatak dodaje 10x optički zoom i Xenon bljeskalicu, ali i RAW snimanje te bolju kontrolu nad fotografijom. Kao bonus tu je i dvije godine korištenja Hasselbladova softvera za uređivanje fotografija.

JBL SoundBoost bi mogao biti također iznimno popularan dodatak, a dolazi sa dva 3W zvučnika koji drastično mijenjaju zvučnu sliku samog telefona i omogućuju da u trenu uživate u glazbi. 

Insta-Share Projector pretvorit će telefon u projektor kojim možete razvući sliku s telefona na dijagonalu od 70 inča i uživati u filmovima, igrama ili slikama. Ovo je dodatak i koji bi mogao biti atraktivan za prezentacije. 

Četvrti dodatak koji se nudi je baterija koja će vam dodati još 2200 mAh povrh onoga što nudi Moto Z (2600 mAh) i Moto Z Play (3510 mAh). 

Inače Moto Z bi trebao stajati od 5099 kuna, a Moto Z Play 3499 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • x00x 03.12.2016.

    I nosit torbicu za sve nastavke

  • iPhonchek 02.12.2016.

    Reklama im je takva da se okomili na Apple i Samsung kao jedni te isti mobiteli a oni evo uzeli oklop od Samsung S3 malo ga doradili sa Home buttonom i sto su na poleđini zaokružili kameru a da ne govorim da ove nastavke moraš nosit sa sobom mislim sry al promašen projekt.

  • Hiroo_Onoda 02.12.2016.

    Mislim da im to ne bude išlo kako očekuju. Usudio bih se reći - pušiona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare