To je to što me zanima!

Na InfoGameru isprobajte kako je to letjeti u hrvatskom MiG-u

Posjetitelji će imati mogućnost gledati snimke iz pilotske kabine u virtualnoj stvarnosti. Moguće je odgledati snimku leta MiG-ova 21 u paru, raketiranje helikopterom OH-58D Kiowa Warrior te izvedbu Krila Oluje
Vidi originalni članak

U sklopu Infogamer sajma, koji je otvoren u utorak na Zagrebačkom velesajmu, po prvi puta sudjeluju predstavnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva sa simulatorima borbenih aviona i predstavom virtualne stvarnosti iz kabine akrobatske grupe "Krila Oluje".

Na štandu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) izložena su četiri simulatora.

- Tri za borbeni avion MiG-21 i jedan za helikopter Mi-8, gdje posjetitelji imaju priliku doživjeti kako se upravlja nadzvučnim avionom i helikopterom", izvijestili su iz MORH-a.

Posjetitelji će imati mogućnost gledati snimke iz pilotske kabine u virtualnoj stvarnosti. Moguće je odgledati snimku leta MiG-ova 21 u paru, raketiranje helikopterom OH-58D Kiowa Warrior te izvedbu akrobatske grupe "Krila Oluje", istaknuli su.

Osim simulatora i virtualne stvarnosti, na štandu HRZ-a može se i upoznati sa svim detaljima vezanim uz poziv vojnog pilota, i sveučilišnim preddiplomskim studijskim programima Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman".

Infogamer sajam održava se od 12. do 17. studenog, a u utorak ga je posjetio i premijer Andrej Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BlackRaven 17.11.2019.

    Aaaa, stvarno lijepo dali su si truda ljudi..Steta sto nisu ukljucili i letecu tvdjavu MiL Mi 24 Hind u ovu verziju.

  • ZgZoki 16.11.2019.

    a plenki na slici ko da je vidio franjin duh :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare