To je to što me zanima!

Na Steamu ćemo uskoro moći prijatelju dati da igra naše igre

Našu kolekciju igara moći ćemo podijeliti s deset drugih korisnika koji će moći pristupiti igrama te ih igrati na svom računalu. Ali, ne i u isto vrijeme kad i mi
Vidi originalni članak

Valve je objavio kako će korisnici na Steamu uskoro moći dijeliti video igre s prijateljima i članovima obitelji. Family Sharing ili "Obiteljsko dijeljenje" omogućit će nam da našu kolekciju igara podijelimo na deset drugih uređaja. Drugi korisnici moći će igrati naše igre, ali će se njima bilježiti napredak i igre će se spremati na njihovim računima. 

Beta testiranje će biti na ograničenom broju korisnika, a počinje kroz nekoliko dana. Ako se želite prijaviti, to možete učiniti na Steamu. 

Igre ćemo besplatno moći dijeliti kada autoriziramo računalo da može pristupiti našim igrama, a drugi korisnici će moći vidjeti kod svojih prijatelja ili članova obitelji, ako imaju neku igru koju žele igrati. 

No, pojašnjavaju i kako će jednu igru u isto vrijeme moći igrati samo jedan korisnik. Koordinacija i sinkronizacija spremljenih igara te drugih postignuća će se obavljati u Steam Cloudu. Isto tako, ako vlasnik pokreće svoju igru, netko od prijatelja tko je igra će imati nekoliko minuta da sam kupi igru ili da je napusti. 

Valve kaže i da neće apsolutno sve igre biti dostupne, zbog 'tehničkih ograničenja'. 


Idi na 24sata

Komentari 15

  • Troll Master 14.09.2013.

    wow free piracy gaming.... fck yeaaaa :D

  • ispravak_navoda 13.09.2013.

    hahaha, ludnica, sad mogu odigrat sve SP igre kaj su ljudi pokupovali. :)) oke ideja, s obzirom da steam imam zbog dote i TF-a, ovo ak zazivi ce bit samo jedan mali plus za steam na kaj se stvarno nemamo razloga zalit.

  • deSSy 13.09.2013.

    JE li itko od vas pogledao sve restrikcije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare