To je to što me zanima!

Najbolji gameri Hearthstone i Clash Royale igrat će na 5G-u

Natjecatelji na Reboot Infogameru u petak će među prvima na svijetu finale jednog turnira igrati na 5G mreži i to na Huawei Mate 20X 5G mobitelima, a bore se za fond težak gotovo 15.000 kuna
Vidi originalni članak

Na Reboot InfoGameru u petak će se po prvi puta u regiji i među prvima u svijetu, mobilne igre igrati na 5G mreži. Veliko finale četvrte sezone A1 Adria Lige igra se na testnoj A1 5G mreži, a danas su na rasporedu dvije mobilne igre - Hearthstone i Clash Royale. Nagradni fond po igri je 1960 eura. Natjecatelji će koristiti Huawei Mate 20X 5G uređaje.

Vikend je rezerviran za računalne igre CS:GO i DOTA 2.

Jučerašnji je dan bio posvećen najpopularnijoj igri na zelenom i virtualnom terenu – nogometu i igri FIFA 20 u kojoj su se igrači okušali protiv najpoznatijih youtubera i profesionalnih esport igrača – Ivana Rade aka Malajskog Tapira i Nene Hadžihajdića poznatog kao PvTMole. 

VIDEO: INFOGAMER LUDNICA Nove hrvatske igre i top hitove igrat će više od 100.000 ljudi

Posjetitelji su igrali protiv poznatih hrvatskih voditelja i glumaca Tarika Filipovića i Luke Bulića. 

Joško Jeličić, bivši nogometaš i zaštitno lice Planet Sporta uručio je nagradu Teu Radmanu, pobjedniku FIFA 20 Challenge presented by A1 & PlayStation. 

Osim mogućnosti da dokažu svoje nogometne vještine u FIFA 20 na PlayStationu, posjetitelji su mogli isprobati kako je biti virtualni golman na 4G i na 5G mreži putem Vive VR uređaja.

MORH MEĐU GAMERIMA Na InfoGameru isprobajte kako je to letjeti u hrvatskom MiG-u

Posjetitelji će u subotu i nedjelju poslijepodne moći pokazati svoje znanje u gaming kvizu i osvojiti vrijedne nagrade. Također, osvojiti ih mogu i tako da isprobaju gaming iskustvo na svim igrama na kojima A1 demonstrira 5G mrežu sudjelujući u A1 Game Master Huntu. 

Idi na 24sata

Komentari 207

  • BlackRaven 16.01.2020.

    5G mreza? hahahahaha, dobar vic, nit 4G im ne radi nit priblizno nazivne brzine pokrivenost imaju samo na papiru radi koncesije, propusnost nula bodova. A ovaj "testni 5G" ako radi na dvadeset metara te hale, i to jedva, to je CUDO , s obzirom tko ga je spajao.. XD

  • ZgZoki 16.11.2019.

    Hearthstone na 5G ?? ok idem se virtualno ubit

  • crotenkista 15.11.2019.

    Trebali su malo bolje to takmičenje napraviti. I to takmičenje napraviti ovako:. Da idu u veće gradove u Hrvatskoj i da se igrači bore između sebe i onda najbolja 4 igrača iz svih većih gradova da se negdje bore u Hrvatskoj . I onda najbolji igrači kvalificiraju za daljnje takmičenje u te dvije video igre kao što su ove: Hearthstone i Clash Royale. Tako bi ja napravio pravo takmičenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare