To je to što me zanima!

Najstarijoj baki Facebooka je počast odao i sam Zuckerberg

U obitelji poznata jednostavno kao 'baka Ella', Eleonore je do kraja siječnja bila najstarija korisnica Facebooka. Njoj u čast osmrtnicu je objavio i sam Zuckerberg
Vidi originalni članak

Anne Stoehr na Facebook se registrirala sa 113 godina i tako postala najstarija korisnica te društvene mreže na svijetu. Umrla je prije nekoliko mjeseci, a njenu je Facebook 'titulu' preuzela 105-godišnja Eleonore Kastner koja je, nažalost, preminula krajem siječnja

Smrt Njemice iz Beeskowa rođene 1910. godine poznate i kao 'baka Ella' nije prošla nezapažano ni u središtu samog Facebooka. Naime, njegov osnivač Mark Zuckerberg u jednim je bavarskim novinama objavio osmrtnicu kako bi odao počast dragoj starici. 

- Oni koje volimo hodaju uz nas svaki dan. Ne vidimo ih i ne čujemo, ali oni su uvijek u blizini, još uvijek voljeni i vrlo dragi. Da te samo ljubav mogla zadržati ovdje, živjela bi vječno. Tvoja ljubav uvijek će biti u našim sjećanjima i srcima. Nedostaješ nam, stoji u osmrtnici koju je potpisao sam Zuckerberg. 

Eleonore je sve do posljednjeg daha bila vrlo živahna. Kada joj je u stotoj godini preminuo suprug, odlučila je 'malo uživati u životu', javlja Corriere Della Sera. Mnogo je putovala i svaki je sljedeći rođendan proslavila u  drugoj zemlji. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • El Tractor 24.02.2015.

    Dobro se sjetio, ali bako nije to bilo za tebe, stara si...

  • TINA77_2 23.02.2015.

    RIP baka..

  • kokaza5 22.02.2015.

    Baka Ela carica. I gore ćeona nastaviti sa facebookom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare