24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

Najveći hit na svijetu: Fortnite dogurao do 125 milijuna igrača

Još u siječnju Fortnite je imao 40 milijuna igrača, a za skok do 125 milijuna najvjerojatnije je zaslužan dolazak na mobilne uređaje
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme zna da je Fortnite jedna od najpopularnijih igara na svijetu, a Epic Games je u utorak otkrio kako trenutno imaju više od 125 milijuna igrača. 

To je više od divovskog hita poput League of Legends, a uspjeh je još veći kad se zna da su igru objavili u srpnju prošle godine, piše Polygon.

NAVUKLA SE NA VIDEOIGRU Djevojčica na odvikavanju zbog videoigre: Nije išla ni na zahod

Još u siječnju su imali 40 milijuna igrača, a za ovaj skok najvjerojatnije je zaslužan i dolazak na mobilne platforme što ih je otvorilo milijunima novih igrača, a sada su najavili da dolaze i na Nintendo Switch, piše Forbes.

Epic je ove brojke spomenuo tijekom Fortnite Pro Am turnira koji je okupio 100 zvijezda, profesionalnih igrača i YouTubera, no najavili su i Svjetsko prvenstvo u kojem će svatko imati priliku doći na veliku pozorniccu. Igrači u cijelom svijetu moći će se natjecati u turnirima i kvalificirati za SP.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Marko_Plavec 16.06.2018.

    Ma Sramota... Fornite fanovi su tolko glupi da cim reces nesto lose o igri odmah ti bi dosli u kucu da te zakolju to danas nije normalno,Fornite treba maknuti iz ove planete

  • somethingintheworld 15.06.2018.

    koja je Trumpova najdraža igrica? Fortnite jer možeš napravit zid

  • KingNothing 13.06.2018.

    Vjerojatno ce i jednako tolko brzo nestat

Komentiraj...
Vidi sve komentare