To je to što me zanima!

Ne bojte se, recite Googleu što obično radite petkom navečer

Google je povodom Dana planeta Zemlje objavio zabavni kviz do kojeg ćete doći klikom na Googleov logo. U njemu možete saznati koja ste vi životinja
Vidi originalni članak

Google je u srijedu na svojoj početnoj stranici umjesto klasičnog crteža objavio kviz u kojem će od vas tražiti da im kažete što radite petkom navečer te kakve odlike tražite u partneru, ali i žele znati koji je vaš hobi.

No, ne brinite ne radi se o nekom prikupljanju podataka već o kvizu povodom Dana planeta Zemlje u kojem će vam reći koja ste vi životinja. Tako sam ja ispao divovska lignja, a brzim klikom možete saznati i sve o ovoj morskoj životinji koja je do polovice 19. stoljeća bila uobičajena za knjige s bajkama, a ne znanost. 

Google

Koja ste vi životinja?

Idi na 24sata

Komentari 26

  • hende007 22.04.2015.

    Google zna sve. Uredno sakupljaju podatke. Pogledaš oglase koji ti iskaču i iznenadiš se. Kako znaju da si guglao upravo nešto o tome.

  • BabaPela 22.04.2015.

    Sabljozubi zec. Praktični ste, pa znate da vaši zubi imaju i drugu namjenu osim za grickanje mrkve.... Kaj te muči njofra?? :D

  • zajebananko 22.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare