To je to što me zanima!

Nema drame za Call of Duty: Ostaje na PlayStationu i nakon što je Microsoft kupio Activision

Sony je važan dio naše industrije i cijenimo naš odnos, napisao je šef Microsoft Gaminga i poručio da Call of Duty žele zadržati na PlayStation platformi i nakon što su odlučili kupiti Activision
Vidi originalni članak

Nakon što je Microsoft, koji ima Xbox, najavio da kupuju Activision za skoro 69 milijardi dolara, mnogi gameri u strahu su bili za svoje igre i njihovu budućnost na drugim konzolama. 

Phil Spencer, šef Microsoft Gaminga, jučer je na Twitteru odlučio odagnati barem dio tih briga te je napisao kako je razgovarao sa šefovima Sonyja i poručio da se planiraju držati svih postojećih dogovora nakon akvizicije Activision/Blizzarda te da je njihova želja zadržati Call of Duty na PlayStationu. 

- Sony je važan dio naše industrije i cijenimo naš odnos - napisao je. 

Naravno, iz ovoga se može iščitati da bi postojeće franšize trebale ostati tamo gdje jesu, ali što će biti s budućim igrama ostaje za vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • GiovanniRos 21.01.2022.

    lol mozes mislit. "honor all existing agreements" kaze da ce ispostovat ugovorene dogovore i "desire to keep Call of Duty on PlayStation" zelju da CoD ostane na PS-u (znaci u najmanju ruku zavisi cega se PS spreman odrec). Cod koji je kupljen na PS-u ostake na PSu ... buduci CoD bit ce exclusiva za xbox i PC.

  • oo7papaja 21.01.2022.

    Najbolje da ne ostaje! Svi koji kupe igricu za Sony, kapa Microsoftu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare