To je to što me zanima!

Neymar protiv Neymara: Koja igra će donijeti bolji nogomet?

Konami i EA Sports ovih su nam dana predstavili nove nastavke nogometnih simulacija u kojima ćemo moći igrati ove jeseni. Obje donose i niz promjena u igri
Vidi originalni članak

Mnogi fanovi FIFA serijala koji su imali zamjerke na prethodni nastavak, trebali bi biti zadovoljni s novom koja stiže 26. rujna. Uz prvi trailer, EA Sports objavio je i popis promjena koje će nas dočekati, a kao i u pravoj igri sve kreće od obrane.

Obrambeni i napadački igrački trebali bi biti izbalansirani, što će donijeti realističnije iskustvo dok pokušavate osvojiti loptu. Igrači bi trebali biti agilniji u obrani, ali i bolje odlučivati između pokrivanja igrača ili prostora. Ometanje igrača također bi trebalo donijeti nove opcije. Srednji red također bi trebao postati puno važniji kotačić u igri, a vezisti bi tako trebali postati pametniji u zatvaranju napada, a pametnijim dodavanjima trebali bi bolje otvarati prostor. Nove su mogućnosti i u zabijanju golova, a igra u završnici akcije postaje raširenija uz razne finte i mogućnosti koje su snimali na pokretima Lea Messija.

FIFA 16 po prvi puta će donijeti i 12 ženskih reprezentacija, a radi se o timovima Australije, Brazila, Kanade, Kine, Engleske, Francuske, Njemačke, Italije, Meksika, Španjolske, Švedske i SAD-a.

Konami je također uoči E3 sajma foršpanom najavio novi PES 2016 koji donosi dugačak popis promjena u samoj igri.

Među detaljima koje izdvajaju su napredniji sustav sudaranja igrača, puno više pažnje posvetili su igri u zraku i boljoj kontroli u igri 1 na 1. Obrambena igra također je naprednija, a i suigrači postaju još pametniji. Golmani bi također trebali postati bolji, odnosno njihove statistike trebale bi odgovarati onome što rade u igri, a sada PES donosi i slavlja nakon gola, ali sa punom kontrolom pokreta.

Grafika je naprednija s raznim efektima, a sada dolazi i vrijeme koje se može mijenjati usred utakmice. Sama igra donosi tri puta više animacija u pokretima igrača, a nova je i fizika lopte. PES 2016 izlazi 15. rujna u Sjevernoj Americi, a dva dana kasnije u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ZelioBiOstatAnoniman 02.09.2015.

    PES mama :)

  • Barney Stinson1988 26.07.2015.

    trebaju napravit da ima baklji il tak nesto ili prije tekme da prikazujee se i u svlacionici i da treneri imaju svoja lica

  • Barney Stinson1988 26.07.2015.

    meni je fifa bolja i svida mi se sto ce bit tetovaza ko u NBA to su stvarno vrhunski napravili tetovaze i sve i kad se karijera sve u svemu odlicna igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare