To je to što me zanima!

Nisu se ni rodili tada: Klinci gledali Povratak u budućnost

Budućnost u koju putuje Marty McFly iz 1985. u srijedu će biti naša sadašnjost, a u ovom videu današnji tinejdžeri reagiraju na viziju budućnosti iz slavnog filma
Vidi originalni članak

Povratak u budućnost 2 prikazuje 2015. kao daleku budućnost, a u srijedu će nama taj 21. listopada postati naša sadašnjost. Kako bi obilježili taj dan, kina će prikazivati slavni film, a u ovom videu Fine Brosa možete vidjeti kako na film reagiraju tinejdžeri koji se nisu ni rodili kad su objavljeni ovi filmovi. Drugi nastavak imat će 26 godina u studenome, dok je prvi u kina stigao još 1985. godine.

Srećom, za razliku od sličnih uradaka, većina tinejdžera u ovom je videu pogledala film ili su barem dobro upoznati s radnjom.

U kratkom videu možete vidjeti kako su tinejdžeri komentirali činjenicu da će se poklopiti ti datumi, ali i tehnologije koje smo vidjeli te naravno viziju mode za 2015. godinu, koja je klincima bila urnebesno smiješna. No, neki su ipak komentirali kako je simpatično koliko je ovo staru, te je li glumac Christopher Lloyd uopće još živ.

Na kraju videa, autori su tražili od tinejdžera da oni zamisle svijet za 30 godina. Jedna od djevojaka zanimljivo je rekla kako 30 godina ne predstavlja ništa u ukupnom vremenu.

-  30 godina je kao jedna pjesma na iPodu koji je ogromna playlista života - rekla je.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • cassini 21.10.2015.

    ova mala sa kraja klipa se inteligentnija od ostalih sudionika...

  • Soul Man 21.10.2015.

    bilo je još takvih filmova/serija koja su predviđala budućnost koja je tu pred vratima ili je već odavno prošla. Sjećam se serije Svemir 1999.

  • A S T E R 20.10.2015.

    Daleko smo mi još od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare