Obavijesti

Tech

Komentari 15

Nisu se ni rodili tada: Klinci gledali Povratak u budućnost

Nisu se ni rodili tada: Klinci  gledali Povratak u budućnost
2

Budućnost u koju putuje Marty McFly iz 1985. u srijedu će biti naša sadašnjost, a u ovom videu današnji tinejdžeri reagiraju na viziju budućnosti iz slavnog filma

VIDEO

Povratak u budućnost 2 prikazuje 2015. kao daleku budućnost, a u srijedu će nama taj 21. listopada postati naša sadašnjost. Kako bi obilježili taj dan, kina će prikazivati slavni film, a u ovom videu Fine Brosa možete vidjeti kako na film reagiraju tinejdžeri koji se nisu ni rodili kad su objavljeni ovi filmovi. Drugi nastavak imat će 26 godina u studenome, dok je prvi u kina stigao još 1985. godine.

VIDEO

Srećom, za razliku od sličnih uradaka, većina tinejdžera u ovom je videu pogledala film ili su barem dobro upoznati s radnjom.

U kratkom videu možete vidjeti kako su tinejdžeri komentirali činjenicu da će se poklopiti ti datumi, ali i tehnologije koje smo vidjeli te naravno viziju mode za 2015. godinu, koja je klincima bila urnebesno smiješna. No, neki su ipak komentirali kako je simpatično koliko je ovo staru, te je li glumac Christopher Lloyd uopće još živ.

Na kraju videa, autori su tražili od tinejdžera da oni zamisle svijet za 30 godina. Jedna od djevojaka zanimljivo je rekla kako 30 godina ne predstavlja ništa u ukupnom vremenu.

-  30 godina je kao jedna pjesma na iPodu koji je ogromna playlista života - rekla je.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.