To je to što me zanima!

Novi Assassin's Creed seli nas u viktorijansko sivilo Londona

Syndicate nas prebacuje u 19. stoljeće i vrijeme industrijske revolucije u kojem se borimo za vrh kriminalnog podzemlja, a Ubisoft je pokazao prvi traler i fotografije
Vidi originalni članak

Nakon što su nas prošle godine bacili u ne baš najsretnije pariške avanture, novi Assassin's Creed stavlja nas usred Londona i industrijske revolucije. Ubisoft je u utorak objavio fotografije i prvi video za Syndicate. U njemu ćemo se boriti kao Jacob Frye, a tijekom naših avantura u viktorijanskom Londonu moći ćemo potražiti pomoć uličnih bandi, dok bi sama igra trebala biti najbrža dosad. Tako ćemo se u borbama poslužiti skrivenim gadgetima, oštricama, bokserima, sve sa ciljem da dođemo do vrha kriminalnog podzemlja.

Fanovima ovog razdoblja, igra će se vjerojatno svidjeti, ali bi moglo biti i puno onih koji će reći kako im i nije baš napeta još jedna igra koja djeluje kao i niz drugih. Uz male tragove steampunka, igra nas može podsjetiti na BioShock Infinite, Sherlocka Holmesa ili aktualne igre The Order: 1886 i Bloodborne.

Koliko će biti dorađenija i zabavnija od Unityja vidjet ćemo krajem listopada.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kruno12/ 15.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Waltter nibra Hrvatsku 14.05.2015.

    kakva retardirana muzika,nema veze s vezom a sama igra za djecu do 13 godina.

  • Sad normalno 13.05.2015.

    Ubisoft ubija

Komentiraj...
Vidi sve komentare