To je to što me zanima!

Novi BMW serije 4 Cabrio ima platneni krov i velike 'bubrege'

Predstavljena je nova generacija BMW-ovog kabrioleta srednje klase. Za razliku od prethodnika, ova verzija nema limeni sklopivi krov već platneni. prodaja počinje u ožujku
Vidi originalni članak

Tri mjeseca nakon premijere novog BMW-a serije 4 Coupe stiže i njegova kabrio verzija. Naravno, najupečatljiviji detalj i na ovom autu su “bubrezi”, tradicionalna BMW-ova maska koja nikad nije bila veća. 


Za razliku od prethodnika, auto ima platneni krov koji je 40 posto lakši od dosadašnjeg sklopivog metalnog. Osim uštede u masi prednost je i elegantniji izgled s platnenim krovom. Krov se otvara i zatvara za 18 sekundi,a  to je moguće i u vožnji do 50 km/h.

Prodaja novog kabiroleta počinje u ožujku iduće godine, a ponudu motora će činiti tri benzinca sa 184, 258 i 374 KS, te dizelaši snažni 190, 286 i 340 KS. O cijenama u Hrvatskoj još nema nikakvih informacija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Major Gašpar 26.10.2020.

    Izgleda kao šlogirani zec !

  • 04.10.2020.

    Baš je lijep bmw, aa moram priznati da mi nikako nije sjeo na prvu... Promijene su nužne. Ostali modeli bmw-a su zadržali klasični grill, a ovo je eksperiment da se vidi kako ce ljudi reagirati

  • global 04.10.2020.

    katastrofalna pozicija za prednju tablicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare