To je to što me zanima!

Novi oglas, novo izrugivanje: Znak zabrinutosti Samsunga?

Samsung je objavio novi oglas za Note 4, u kojem bitnu ulogu ima iPhone 6 Plus, kojeg će kupci morati čekati tjednima zbog ogromnog broja prednarudžbi
Vidi originalni članak

Apple je prošlog tjedna predstavio novi veliki iPhone 6 Plus dijagonale 5,5 inča, koji je očito ostavio jednako velik dojam na Samsung.

Sam telefon izazvao je velike reakcije, mnogi su rekli kako je napokon bilo vrijeme da se Apple uključi među velike telefone, a i podaci o narudžbama pokazuju da će biti iznimno popularan.

U Samsungu su pak prvo objavili niz videa u kojima su ismijavali Apple i njihovu pomalo problematičnu prezentaciju. Sada je red došao na novi sarkastični oglas u kojem citiraju navode iz medija da je Note prevelik i da izgleda kao da pričaš sa komadom tosta, dok se sada situacija promijenila te su i u Appleu shvatili da je Samsung bio u pravu.

Praktično kažu da je iPhone 6 Plus imitacija Note, ali iz 2012, a u prilog tome pokazuju i tvitove korisnika.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • qwerty123 17.09.2014.

    O panici i padu prodaje gdje gube bitku s godinu dana starim 5s a kamo li s novim 6, ne treba trošiti rijeci. Ti su njihovi filmici potezi ocajnika kojemu pada prodaja. Gace se tresu. Sad ce tek u panici poceti izbacivati još vecu hrpu smeca i poluproizvoda.

  • qwerty123 17.09.2014.

    A tvrditi da je ios kopija androida je u najmanju ruku smiješno. Android je izašao dosta vremena iza iosa i cista je krađa ios filozofije. Naravno također kao poluproizvod što je ostao do danas. Hrpa mogucnosti koje uglavnom ne rade, loše rade i uglavnom živciraju.

  • qwerty123 17.09.2014.

    Koliko bolesnika. Ne da kopira apple nego loše kopira i izbacuje poluproizvode koji nevjerojatno nerviraju. Citac otiska, koma, ono mahanje iznad ekrana a grimase i žmiganje ocima mojeg prijatelja kad se pokušava ulogirati s prepoznavanjem lica nešto najsmješnije. Još to izvodi u kaficu pred publikom. Ima apple štofa za snimiti dugometražne filmove o poluproizvodima iz samsunga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare