To je to što me zanima!

Novi rekord: U prvom vikendu prodali više od 10 mil. iPhonea

Odlična prodaja je iznenadila i Appleove čelnike, a kupci su tijekom tri dana kupili više od 10 milijuna telefona, koji se od 26. rujna prodaju u 20 dodatnih zemalja
Vidi originalni članak

Apple je objavio u ponedjeljak kako su prodali više od 10 milijuna iPhonea 6 i 6 Plus u prvom vikendu prodaje (od petka 19. rujna). Ovo je novi rekord za kompaniju, ali i novi za iPhone 6. Naime, telefon se moglo naručiti od 12. rujna, a samo u prvom danu ga je naručilo više od 4 milijuna ljudi.

- Prodaja telefona nadmašila je naša očekivanja za prvi vikend i ne možemo biti sretniji - navodi Tim Cook u Appleovu priopćenju. 

Do kraja godine telefon bi trebao biti dostupan u 115 zemalja. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jenije 23.09.2014.

    iphone 6 je u benchmarku dobio s5 nekuzim smisao 4 jezgrenih i 8 jezgrenih procesora na mobitelu nijedna igra netrazi vise od dual core zato iphone 6 moze dobit u benchmarku posto mu je single core jaci ...... a što se tiče cijene nemojte govorit da je cijena pre velika jer u americi mozete kupit iphone 6 za 500 dolara = nesto manje od 3000 kuna

  • SAM TE GLEDAM 22.09.2014.

    Ja neznam zbog čega toliko ljudi diljem svjeta luduju za tim Iphone-om, ja sam ga baš imao u ruci danas u VIPu i uopče ništa posebno. Em je mali, em mi je menu toliko šaren da mi se riga.

  • prika jesan ti reka 22.09.2014.

    ima san ti petcu oli san je smocija ubroda oa mora baci... sa mocin xperie z2 koliko me volja i boli me kita. nije da ne ni dobar sest ali nema boga da ne more podvodu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare