To je to što me zanima!

Novi testovi: Ovog puta nisu uspjeli savinuti novi iPhone 6S

Appleovi telefoni redovito se nađu na raznim testovima izdržljivosti. Ovog puta YouTuberi su odlučili nove modele iPhone pokušati savinuti te uroniti u vodu
Vidi originalni članak

Prije godinu dana otkriveno je da je Appleov iPhone 6 Plus lako savinuti, a internet su preplavile video snimke i fotografije 'izmučenih' iPhonea. Apple je tada izjavio kako je pri normalnom korištenju njihov telefon jako teško saviti te da im se u 6 dana od izlaska iPhone na tržište samo devet kupaca javilo kako bi prijavilo taj problem.

No, Apple si ipak nije želio priuštiti istu lošu reklamu s novom serijom iPhonea te su iPhone 6S i iPhone 6S Plus napravljeni od jačeg materijala, nego što je to bio prethodnik. I čini se da je Apple donio pravu odluku jer sudeći po prvim testovima novi iPhone je preživio pokušaje savijanja .

Test vodootpornosti

Iako Apple u službenim specifikacijama nije naveo da su novi modeli iPhonea vodootporni, jedan YouTuber odlučio je to testirati. Uronio je iPhone 6S i 6S Plus u zdjelu vode kako bi testirao njihovu izdržljivost.

Novi modeli iPhone izdržali su pod vodom sat vremena te su i dalje potpuno funkcionirali.   Radi se o tome da iPhone 6S ima svojevrsnu brtvu koja bi trebala spriječiti ulazak tekućina u kućište. Također, dodatno su zaštitili i spojeve na matičnoj ploči. Naravno, ovo ne znači da bi telefonom trebali bezbrižno na kupanje, već samo da je bolje zaštićen.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • NikolaBožićJug 03.10.2015.

    ajfon je za one što nose torbice preko trbuha. prave muškarce

  • 03.10.2015.

    Kad će početi testovi pod prešom ili tenkom, ovi su dosadili bogu i jarcu.

  • 03.10.2015.

    Kakve gluposti moj bože. Netko će ići kupovati mob jer se neda saviti, haha gdje je sve to ludilo otišlo, predalekooo. Ja sam imao ciglicu i nedaj bože da mi padne. Te stvari se čuvaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare