To je to što me zanima!

Novi video za No Man's Sky vodi vas u istraživanje svemira

Jedna od najiščekivanijih igara godine izlazi 9. kolovoza, a Hello Games objavio je prvi trailer kojima će nas detaljnije uvesti u radnju igru, a fokusiran je na istraživanje svemira
Vidi originalni članak

No Man's Sky napokon izlazi početkom kolovoza i dosad smo već vidjeli niz videa i fotografija iz igre, ali Hello Games je odlučio pojasniti i što ćemo točno raditi u igri i to kroz niz videa. 

Prvi je fokusiran na temelj igre, a to je istraživanje golemog svemira u kojem ćemo se igrati. Ovo će vjerojatno i biti najprivlačniji dio igre, a kroz video nam se prikazuje cijeli niz okruženja s kojima ćemo se susresti. Nakon njega, do izlaska igre dobit ćemo još i videa koji su fokusirani na borbu, trgovinu i preživljavanje. 

Svaki igrač počinje u svom malom kutku svemira, a napredovat ćemo odlaskom na druge planete. Istraživanjem će se povećavati i naši resursi i tehnologije koje posjedujemo kako bi poboljšali naš svemirski brod i odijelo. Prvi cilj bit će napustiti sunčev sustav i otisnuti se među zvijezde. Igra izlazi 9. kolovoza za PS4 i PC.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gamer3386 15.07.2016.

    Ma kakav no mans sky bezveze elite dangerous all the way

Komentiraj...
Vidi sve komentare