To je to što me zanima!

Novo ruho omiljenog Japanca: Suzuki je redizajnirao Swift

Suzuki svako malo izbaci automobil koji oduševi kupce, a tržište za njim poludi. Prije desetak godina to je bio SX-4, sada vlada Vitara. Dolazi li vrijeme za Swift?
Vidi originalni članak

Iako je ovo službeno verzija za japansko tržište, i europska izvedba Swifta bi trebala izgledati upravo ovako. 
Novi Swift dolazi šest godina nakon predstavljanja prethodnika i donosi blagi zaokret u dizajnu koji više nije sportski nabijen već nešto razigraniji. U unutrašnjosti je dizajnerima očito ponestalo mašte, ovdje novi Swift ne izgleda ništa naprednije ili bolje od prethodnika.

Većinu detalja Japanci još drže u tajnosti, no neki podaci su ipak “procurili”. Tako se zna da će sportska izvedba dobiti 1,4-litreni turbomotor iz Vitare S koji će razvijati oko 140 KS. Ispod njega će se smjestiti 1-litreni turbo koji će u svojoj top izvedbi razvijati oko 115 KS. Detalji o slabijim motorima se još ne znaju. U Japanu će se kupcima nuditi čak šest razina opreme, no kod nas bi izbor ipak trebao biti nešto skromniji. Europska premijera je predviđena za auto salon u Ženevi, a tada bismo trebali saznati mnogo više detalja. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • scooter69 06.01.2017.

    S prednje strane je gotovo isti Daihatsu Sirion (1998. - 2004.).

  • zmaajo 04.01.2017.

    Meni je ruzan. A posebno mi ide na zivce ova fora sa dvobojnim felgama, koju sad svi forsiraju. Inace, ne sumnjam da je autic vrlo pozdan i kvalitetan

  • 04.01.2017.

    Dizajn je čisto ok, a interjer izgleda odlično za tu klasu auta, mislim da će se dosta dobro prodavat ako ne dignu cjene u nebesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare