To je to što me zanima!

Od FIFA-e do oltara: Gamer na svojoj svadbi po prvi put uživo vidio najbolje prijatelje iz igre

Da nikad nije kasno za upoznati najbolje gaming prijatelje, potvrdio je 28-godišnjak iz Cardiffa kad je na svoju svadbu pozvao upravo njih
Vidi originalni članak

Gaming spaja ljude, ili u ovom slučaju svadba na koju je mladi gamer po prvi put pozvao svoje najbolje prijatelje koje je dotad poznavao samo online.

Naime, 28-godišnji Ryan George iz Cardiffa četvoricu je prijatelja 'upoznao' igrajući FIFA-u još u tinejdžerskim danima, a njegovo vjenčanje očito je bilo okidač da se online petorka konačno sastane i uživo.

PROBALI SU Neki nisu ni blizu: Pogledajte kako na novoj Fifi izgledaju nogometaši Dinama i Hajduka

- Odrasli smo uz igru pa pretpostavljam da u srcu još uvijek mislimo da imamo 17 godina i da igramo istu igru kao i tada - rekao je Ryan za BBC s kojim je podijelio priču.

Objasnio je da su on i ekipa imali svoj život i prijatelje izvan igranja videoigara, pa im nikad nije palo na pamet tražiti prijatelje na Xboxu, ali da su definitivno znali jedni o drugima znatno više od toga što i kako igraju videoigre.

Ryanova žena Alice je odahnula kad je vidjela da su njegovi gaming prijatelji stvarni, a ekipa se ubrzo uklopila i na samoj svadbi.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV?

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dankić 25.10.2022.

    Ajd dobro,kad nemaju u stvarnom svijetu prijatelje dobri su ovi online

  • Čobo 24.10.2022.

    Cek jesu se nasli stvarno ili u metaverzumu? 😄

  • lilika2023 24.10.2022.

    Poremećeni moderni mozgovi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare