To je to što me zanima!

Office Lens iz Microsofta vaš mobitel pretvorit će u skener

Aplikacija, koja omogućava fotografiranje raznih dokumenata i njihovo pretvaranje u datoteku koju je moguće uređivati, dosad je bila dostupna samo za Windowse
Vidi originalni članak

Microsoft je doveo Office Lens, jednu od svojih najpopularnijih aplikacija, na konkurentske operativne sustave iOS i Android, objavila je ta tvrtka u četvrtak. Aplikacija je dostupna za besplatno skidanje.

Ova aplikacija, koja omogućava fotografiranje raznih dokumenata i njihovo pretvaranje u datoteku koju je moguće uređivati, dosad je bila dostupna samo na uređajima s Microsoftovim operativnim sustavom Windows. Kako Windows ima mali udio na tržištu smartphonea, ova zanimljiva aplikacija dosad nije bila jako eksponirana.

Ovaj potez demonstrira novu Microsoftovu strategiju stavljanja svog najboljeg softvera na što je više moguće uređaja, bez obzira koriste li Windowse ili ne.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mali zeleni prigorec 04.04.2015.

    Gdje je to bilo kad sam išao u srednju školu?! Sve bilježnice bile bi za 5.

  • hende007 03.04.2015.

    Nisam ekspert, ali iz pročitanog bih zaključio da je ovo korisna aplikacija.

  • Harauvatis 03.04.2015.

    WP je zakon. Samo ga treba znati koristiti. Svima je katastrofa jer ne znaju s njim raditi. Windowsi su profesionalni alat, a ostalo je amaterski alat. Bez uvrede nekima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare