To je to što me zanima!

Oluja nad Atlantikom postala uragan i kreće prema Europi

Što se tiče Europe, vjerojatno će pogoditi dijelove Velike Britanije. Vjetar bi mogao dosezati i jačinu od 120 km/h. Što se tiče vremena u Hrvatskoj izgleda da na njega neće pretjerano utjecati
Vidi originalni članak

Oluja Leslie bijesni nad Atlantskim oceanom i u četvrtak ujutro je prerasla u uragan prve kategorije. Očekuje se da će još jačati. Leslie bi trebala krenuti prema Azorima donoseći jak vjetar i obilne padaline, a potom se očekuje da će krajem idućeg tjedna krenuti prema zapadnoj Europi.

Leslie se trenutno vrlo polako kreće u smjeru sjevera-sjeverozapada. Prema Nacionalnom centru za uragane u Miamiju, jaki vjetrovi i kiša koju za sobom nosi uragan već su pogodili jug SAD-a i Bahame. 

Što se tiče Europe, vjerojatno će pogoditi dijelove Velike Britanije. Vjetar bi mogao dosezati i jačinu od 120 km/h. Što se tiče vremena u Hrvatskoj izgleda da prema prognozama za idući tjedan Leslie neće nikako utjecati na njega. Iako je početkom tjedna moguća kiša, prognoze za idući tjedan predviđaju uglavnom stabilno vrijeme na kontinentu i na obali. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 04.10.2018.

    Šta kaže Vakula?

  • realista 7 04.10.2018.

    sutra odmah po hranu i gradim bunker

  • miha-m 04.10.2018.

    Zasad je taj uragan bliže Americi nego Europi. A i prošle godine je otprilike u isto vrijeme bio uragan koji je zakačio irsku. Zašto dižu prašinu oko malo vjetra i kiše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare