To je to što me zanima!

On je vidio sve: Sad se zna tko je iza KillCama u Call of Dutyju

Još jednim odličnim videom, Activision je najavio Havoc DLC za Call of Duty: Advanced Warfare. On uključuje četiri nove mape, zombije, ali i nova oružja
Vidi originalni članak

Prošao je Drugi svjetski rat, Vijetnam, bio je u budućnosti. On je Randall Higgins i glavni čovjek iza kamere koji snima sve KillCam scene u Call of Duty franšizi. Komičar Rob Huebel glavna je zvijezda odličnog videa kojim Activision predstavlja čovjeka koji snima sve one scene u kojima u igri vidite koji vas je protivnički igrač ubio i na što se sve on spreman žrtvovati radi dobrog kadra. 

Ovim videom Activision najavljuje Havoc DLC za Advanced Warfare, koji uključuje četiri nove mape, co-op mod sa zombijima u egzo-odijelima te nova oružja. Havoc je dostupan od danas na Xbox platformi, a očekuje se da će u veljači stići na PlayStation i PC. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • WhatsUpBro 05.02.2015.

    prava glupost,bezveze,najbolje call of duty igrice su bile:cod 1,cod 2,cod 4,cod mw3 ovo ostalo mi je cista glupost,dosadilo je vise,samo pucacina s drugom pricom i malo poboljsanom grafom ali opet sve mi je to isto,jedino sta igram od call of duty serijala je modern warfare 3 multiplayer i call of duty 2 multiplayer i naigram se,advanced warfare je cista kopija on titanfala i glupo je jer se odvija radnja negdje u buducnosti,dobro neki to vole ali vise su dosadili.

  • neotion 28.01.2015.

    bezveze

  • ayayay 27.01.2015.

    nema igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare